Leuke Site om Liedjes mee te Lezen/Zingen

Dit is geen reclame, maar de site heeft een leuke site ontdekt waar je lyrics (hobbiesite) kan meelezen/zingen. Op Errday staan heel veel nummers waar je de lyrics van nummers van artiesten kan meelezen/zingen. Maar het leuke ervan is dat op bijna elke pagina van zo’n nummer het liedje zelf ook afspeelbaar. Dus het liedje wordt dan van Spotify afgespeeld en je kan tegelijkertijd het nummer meezingen/meelezen. Leuk voor mensen die van karaoke enz houden. Het is een hobbiesite van iemand en kan dus ook geen geld voor hebben gekregen en dus geen reclame. Die persoon weet ook niet dat deze site gratis reclame maakt. Er worden iederen keer nieuwe nummers toegevoegd. Klik hier om naar die site te gaan (errday.nl)

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.