Google Pixel Telefoon is 2 keer Zo Prijzig dan een Normale Smartphone

Nu denk je misschien, wat heeft dit artikel met BN’ers te maken. Nou het is zo dat de hele media vaak in het teken staat van Google. En Google introduceert zijn eigen smartphones. Ze noemen het de Pixel telefoons. In Amerika waren ze al jarenlang te koop. Maar vanaf deze maand ook in Europa. En daarom starten ze hier meteen met de Pixel 7. Maar we weten dat vaak Apple in het nieuws staat met de nieuwste Iphones. Maar mensen weten ook wel dat qua specificaties, het dezelfde telefoon is als een Android telefoon van een ander merk met een prijs van rond de 300 euro. Maar Apple vraagt het 1200 euro gemiddeld voor. Maar ja, je doet het dan omdat je het besturingsysteem ideaal vindt. Maar je betaalt dan wel 4 keer zoveel voor dezelfde specificaties. BN’ers laten altijd op hun Instagram zien hoe mooi de nieuwste Iphone enz is. Van BN’ers is Apple dus mede afhankelijk qua reclame. Daarom dit bericht, omdat BN’ers ermee te maken hebben. Maar zo is het ook met Google Pixel telefoons. Van Google zou je verwachten dat ze een prijs voor de Pixel 7 hanteren wat gewoon normaal is. Al helemaal omdat er gewoon Android op draait. Wat blijkt. De Pixel 7 is ervanaf 650 euro. Kijk je naar andere merken met dezelfde processor en snelheid, geheugen, camera enz. Dan kom je op een bedrag van rond de 300 euro. Dus Google vraagt voor de Pixel 2 keer zoveel als dat ie daadwerkelijk waard is. Je doet het dus omdat je een Google Pixel telefoon wilt hebben. Net als een Iphone. Je weet dat je bedondert wordt, maar toch schraf je zo’n telefoon aan. Het is eigenlijk hetzelfde als dat je een BMW of een Mercedes koopt, terwijl je weet dat je veel goedkoper uit kan zijn met dezelfde luxe van de auto. Het is puur een statussysbool. En zo is dat dus ook met de Iphone. Dat je kan zeggen dat je een Iphone hebt. En zo gaat dit ook zijn met de Pixel 7 telefoon. Dat je kan zeggen dat je een Google telefoon hebt. Maar daarom dit bericht, dat mensen gewaarschuwd moeten zijn dat ze 2 keer zoveel betalen. En dat BN’ers hier waarschijnlijk reclame mee gaan maken. Trap er dus niet in. Dit mag de site vertellen, omdat het van maatschappelijk belang is. Dan mag dit soort nieuws (soort review) vertelt worden, dat mensen gewaarschuwd worden.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.