Gestoorde Statement van BN’ers om Haren af te Knippen

Er is een nieuwe trend wat gisteren begon en dat is dat bekende vrouwen een hele pluk haar van wel 20 cm af moeten knippen om een statement te maken dat vrouwen geen hoofddoek hoeven te dragen. Maar ja, de bekende vrouwen knippen wel hun haar eraf wat weer een jaar duurt voordat het aangegroeid is. Ze moeten dan ook naar de kapper en korter laten knippen, omdat het anders vreemd staat dat ze een pluk missen. Laten we duidelijk zijn. Met dit statement los je niks mee op. Vrouwen in het Midden-Oosten blijven gewoon een hoofddoek dragen. Dus haren eraf knippen heeft geen enkel nut. Toch zijn er veel bekende vrouwen die dit al hebben gedaan. Namelijk Olcay Gulsen, Minister van Justitie en presentatrices van Op 1. Een gestoorde challenge waar bekende vrouwen niet aan moeten beginnen. Je hebt schade aan je lichaam toegebracht (haar kortknippen om niks) wat weer 1 jaar de tijd nodig heeft om weer aan te groeien. Of je loopt als vrouw met een kale pluk in je haar als je het daarna niet bij laat knippen. Dus als je een bekende vrouw bent. Je bent gek als je dit doet.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.