Mededeling aan Onbekende Mannen die ook naar voorstelling in Diemen gaan

Aankomende vrijdag is de site eigenaar te ontmoeten voor de voorstelling van Theatertroep. Bekende vrouwen kunnen zich dan aanmelden om de site eigenaar voor en na de voorstelling te ontmoeten en mee te praten, zodat ze weten wie achter deze site zit en hoe ie precies is. Maar er zullen ook onbekende mannen en misschien bekende mannen zijn die er ook naartoe gaan. Maar daarom deze mededeling. De ontmoeting is puur alleen bedoeld voor BEKENDE VROUWEN, TONEELSPEELSTERS en MINDER BEKENDE VROUWEN. Dus NIET voor onbekende mannen en bekende mannen. Die mogen wel komen voor de voorstelling. Die zijn van harte welkom natuurlijk om daar de voorstelling te mogen bewonderen. Maar de ontmoeting is iets tussen de site eigenaar en de bekende vrouwen. Als onbekende mannen zich in mee zouden mengen, zou dat de sfeer enorm aantasten. Mocht je dit als man toch doen, dan zal je door de site eigenaar gewoon weg worden gestuurd. Het is hetzelfde als dat je een gepland vriendenuitje gaat verpesten door je als onbekende in het clubje te mengen. Je mag best op afstand toekijken. Maar onbekende mannen moeten dus de site eiganaar met rust laten en de bekende vrouwen. De bekende vrouwen moeten immers weten wie achter deze site zit. En dat wordt anders gehinderd door onbekende mannen die via deze site een kaartje hebben gekocht. Mannen die de partner zijn van een bekende vrouwen, mogen natuurlijk WEL gewoon meepraten en gezellig babbelen onder genot van een drankje op kosten van de site. Dit geldt voor andere personen (vriendin/collega/broer) van de bekende vrouw die mee is gekomen. Die mogen er natuurlijk ook gewoon bijzitten. Maar wildvreemde mannen die de site eigenaar of de bekende vrouw aanspreekt of zomaar erbij komen zitten, worden gewoon weggestuurd. De site gaat ervan uit dat onbekende mannen en bekende mannen (die alleen komen), zich gewoon hier aan houden en de site eigenaar en de bekende vrouwen niet gaan lastig vallen. De bekende vrouwen (mochten ze komen) gaan er van uit dat zij gewoon rustig met mij kunnen praten, zodat ze weten wie achter de site zit.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.