Yvonne Coldeweijer Beschuldigde Anna Nooshin met Gekochte Nepvolgers, maar blijkt dat Zelf te zijn

Weet je nog dat Yvonne Coldeweijer, voordat ze heel erg bekend werd met haar juice, continue Anna Nooshin naar beneden zat te halen, omdat zij veel nepvolgers zou hebben. Dat is ook wel zo. Maar nu blijkt volgens een onderzoek van een site dat Yvonne Coldeweijer de BN’er is met de meeste nepvolgers. Meer dan de helft van haar blijkt nep te zijn (gekocht) door haar of iemand anders (management). Overigens doet elke BN’er of management van een BN’er dit. In de praktijk heeft iemand met 100.000 volgers maar 20.000 volgers. Dus dan kan je berekenen als BN’er hoeveel je er daadwerkelijk hebt. Maar zo beweert Yvonne dat Anna Nooshin heel veel nepvolgers heeft. Is ze het zelf. Hieronder vind je een overzicht van de BN’ers met de meeste nepvolgers. Maar weet wel. Het hebben van nepvolgers is illegaal. Als bedrijven gaan adverteren en denken dat het echte bezoekers zijn die onmogelijk iets kunnen kopen, dan zit de BN’er die adverteerder gewoon op te lichten, door iets te verkopen aan een adverteerder wat niet bestaat.