Yvonne Coldeweijer Beschuldigde Anna Nooshin met Gekochte Nepvolgers, maar blijkt dat Zelf te zijn

Weet je nog dat Yvonne Coldeweijer, voordat ze heel erg bekend werd met haar juice, continue Anna Nooshin naar beneden zat te halen, omdat zij veel nepvolgers zou hebben. Dat is ook wel zo. Maar nu blijkt volgens een onderzoek van een site dat Yvonne Coldeweijer de BN’er is met de meeste nepvolgers. Meer dan de helft van haar blijkt nep te zijn (gekocht) door haar of iemand anders (management). Overigens doet elke BN’er of management van een BN’er dit. In de praktijk heeft iemand met 100.000 volgers maar 20.000 volgers. Dus dan kan je berekenen als BN’er hoeveel je er daadwerkelijk hebt. Maar zo beweert Yvonne dat Anna Nooshin heel veel nepvolgers heeft. Is ze het zelf. Hieronder vind je een overzicht van de BN’ers met de meeste nepvolgers. Maar weet wel. Het hebben van nepvolgers is illegaal. Als bedrijven gaan adverteren en denken dat het echte bezoekers zijn die onmogelijk iets kunnen kopen, dan zit de BN’er die adverteerder gewoon op te lichten, door iets te verkopen aan een adverteerder wat niet bestaat.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.