Juice Kanaal zou iemand Betalen om Sarah van Soelen als Prostituee neer te Zetten

Dit bericht is deze site verplicht om te schrijven. Want vandaag meldt Sarah van Soelen op haar Instagram dat een juice kanaal iemand betaalt heeft om net te doen alsof zij een prostituee is bij een bordeel. Vervolgens hebben Reality FBI, Roddelpraat en Juice Channel in alle toonaarden ontkent dat zij iemand betaalt hebben. Life of Yvonne en Sterallures zijn nog de enige juice kanalen die nog niet hebben gezegd of zij dat hebben gedaan. Maar daarom is deze site dat verplicht om dit bericht te schrijven. Deze site heeft ook NIEMAND betaalt om Sarah van Soelen in een hoer daglicht te zetten. Sterker nog, deze site heeft het nog nooit over Sarah van Soelen gehad. Dus waarom zou deze site dan iemand betalen. En als iemand betaalt zou moeten zijn, dan gaat het waarschijnlijk om minimaal duizend euro. Dat zal deze site nooit uitgeven voor zoiets. Sterker nog. BN’ertjes wil altijd de waarheid zeggen of melden dat een site wat beweert. Maar BN’ertjes zal ook NOOIT iemand betalen om een roddel de lucht in de wereld te brengen. Maar ja, hoe zit dit verhaal in elkaar. Bijna alle juice kanalen ontkennen het te hebben gedaan. En Sarah van Soelen beweert dat een juice kanaal haar in een slecht daglicht wil zetten. Maar waarom zou iemand dat willen doen, als zij alleen maar het slachtoffer is geweest in de media. Het blijft een raar verhaal. Maar als zij beweert geen prostituee te zijn, dan moet je dat gewoon geloven. Zo niet, dan komt er wel bewijs.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.