Leffoto’s en Superfoto’s worden Zeer Prive Foto’s

Leffoto’s en Superfoto’s verdwijnen. Maar ipv daarvoor komen Zeer Prive foto’s. Dat zijn foto’s die zeer sexy zijn en in hun priveleven zijn gemaakt. Naaktfoto’s van bladen of films worden NIET als Zeer Prive geselecteerd. Alleen zeer sexy foto’s die in hun priveleven zijn gemaakt. Dus geen professionele photoshoots of caps van films. Dit doet de site, omdat er wat verwarring ontstond wat nou Leffoto’s en Superfoto’s waren. Maar om dat te combineren, zijn het nu Zeer Prive foto’s die zeer sexy zijn en in het prive moeten zijn gemaakt. Zo onstaat er geen verwarring meer. Zeer Prive foto’s kan je terug vinden in het menu bij Zeer Prive.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.