Wat is voor BN’ers de Beste Kwaliteit om een Video te maken

De camera van smartphones is bij BN’ers van levensbelang voor Instagram. Je zou dan denken dat ze allemaal een zeer dure telefoon hebben met een zeer goede ingebouwde camera. Sommigen hebben dat, maar dat hoeft totaal niet. Aangezien Instagram een internetters veel data moeten transporteren over het internet, is het beter om de kwaliteit zo laag mogelijk te houden. Instagram gaat daarom plaatjes en video’s niet al te scherp opslaan. En als iemand een video maakt, dan zal die foto of video geconverteerd worden naar een lagere resolutie. Zeg maar HD Ready (720p). Anders zouden de servers van Instagram overbelast raken als alles in 4K was opgenomen. Dan komen we tot het antwoord, wat BN’ers dus voor telefoon met camera nodig moeten hebben om goede foto’s en video’s te maken voor Instagram. Het antwoord is simpel. Bijna alle telefoons voldoen eraan. Zolang je maar een telefoon hebt met 2 tot 4 lenzen aan de achterkant en de mogelijkheid hebt om op te nemen in HD ready of Full HD is dat meer dan genoeg. Ben je een BN’er en heb je bv 4K ingesteld in de camerainstellingen. Dan is het raadzaam om te zetten in Full HD. Bespaart dan zeer veel ruimte op je telefoon. Plus voor het uploaden is het voor Instagram ook veel makkelijker om de foto of video te converteren. Met een hoge 4K video zal dat veel moeilijker gaan. En naast dat kunnen BN’ers nog 2 andere dingen om hun foto’s en video’s te bewaren als backup. Dit door of een SD kaartje te kopen en daar de foto’s op te zetten door het SD kaartje in je telefoon te stoppen, mits je die mogelijkheid hebt op je telefoon. Of door een USB Stick te kopen waar je je data op kwijt kan, door het dan aan te sluiten op je usb C of Lightning poort en via je mobiel over te zetten. Op die manier heb je een backup van je foto’s en video’s en kan je bestanden op je mobiel verwijderen voor meer ruimte. Bij het aanschaffen van zo’n usb stick, moet je op google zoeken naar “usb stick met usb C” voor Android. En voor iphones op “usb stick met lightning”. Op die manier heb je een usb stick die je aan kan sluiten op je mobiel om bestanden over te zetten.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=