Aan de BN’ers omtrent de Voorstelling Sitxh

Volgende week woensdag 28 september is er in Zwolle in Theater Odeon een voorstelling wat over influencers gaat in de online en offline wereld. Een voorstelling wat past bij bekende vrouwen en eventueel die voorstelling willen bezoeken. Ook ontmoeten ze dan meteen de site eigenaar. Mocht jij als bekende vrouw ernaar toe gaan, dan zal de site je aanspreken. De BN’er moet dan tussen 19:45 en 20:00 uur aanwezig zijn, niet liegen dat ze niet weten waar ik het over heb als ik iemand aanspreek voor een praatje, zodat ze weten wie de site eigenaar is. En ze moeten zich netjes gedragen. Maar dit bericht is een herinnering voor de bekende vrouwen die al geboekt hebben en volgende week woensdag naar de voorstelling gaan. Wil je er alsnog naartoe in Zwolle en ook de site eigenaar ontmoeten, dan kan je een kaartje bestellen via DEZE LINK! Maar naast deze herinnering geeft deze site ook aan waar je het beste kan parkeren en hoe je ernaar toe moet lopen. De auto moet je parkeren in de straat Emmawijk in de Parkeergarage Emmawijk. Als ze de auto hebben geparkeerd, moeten ze langs de gracht lopen en oversteken over de Nieuwe Havenbrug de stad in. Bij de 2e zijstraat rechts de Blijmarkt op en het bevindt zich dan aan de linkerkant. Maar het beste is gewoon toch om na het parkeren in de Emmawijk gewoon even Google Maps op te starten en dan de straat Blijmarkt 25 in te tikken. Dan volgt vanzelf de weg. De parkeerkosten zijn echt superlaag. Je betaalt voor 3 uurjes maar een paar euro. Dus als je als bekende vrouw ernaar toe gaat, dan is dit een herinnering en weet je hoe je moet parkeren. Schrijf dit anders even op een blaadje hoe je er moet komen. Want als je dit bericht moet terugvinden, dan zal het anders flink zoeken zijn op deze site. Volgende week zal de site dit doen voor de voorstelling in Diemen, waar waarschijnlijk meer interesse voor is, omdat de meeste BN’ers in Amsterdam wonen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.