Nu.nl geeft Advies hoe je Juice Kanalen aan moet Pakken

Vandaag staat er een walgelijk bericht op Nu.nl waarin wordt gezegd hoe BN’ers juice kanalen moet aanpakken als ze te ver gaan. Er wordt duidelijk geadviseerd om dan een advocaat op hun af te sturen, wat dan een advies is aan de BN’ers. Wel geven ze aan dat ze geen aangifte bij de politie moeten doen, aangezien het altijd een civiele zaak is. Maar laten we even duidelijk zijn aan NU.nl. Als BN’ers niks verkeerds doen, dan is er ook niks aan de hand. Het is aan de BN’er zelf om te bepalen of juice kanalen wat melden. Het ligt echt aan het gedrag van de BN’er. En weet dat als er gewoon bewijs is, de BN’er geen poot heeft om op staan. Dan gaat maatschappelijk belang voor. Dat advocaten zeggen dat je ze in moeten schakelen, is omdat ze er dan zelf geld aan verdienen. Lekker makkelijk gezegd. Maar het moet toch niet zo zijn dat BN’ers vreemd mogen gaan, mensen duperen enz. En dan zouden juice kanalen er niks over mogen melden als er bewijs is. Het gaat alleen te ver als je niet tot nauwelijks bewijs is. Maar het artikel van Nu.nl komt een beetje als afgunst over, wat ook andere media doen. Doordat Juice kanalen veel beter scoren dan normale media, is er jaloezie en proberen ze waarschijnlijk er allemaal wat aan te doen door het leven zuur te maken in de hoop dat juice kanalen stoppen en de normale media vrij spel heeft zonder concurrenten. Nu is het Nu.nl die zo doet. En voorheen deden dat RTL Boulevard en de BN’ers die de juice kanalen hebben lastig gevallen met advocaten, bedreigingen of wat dan ook. Juice wordt alleen maar populairder en zullen alleen maar meer sites en kanalen komen. Dus de normale media moet er maar mee leren leven dat prive personen ook deel gaan uitmaken van de mainstream media. En als media bedrijven beweren dat veel gelogen is, wat vaak NIET zo is. Waarom mogen roddelbladen dan wel continue leugens vertellen met nauwelijk bewijs (mainstream media) en juice kanalen niet (die populairder zijn)?