Chantal Janzen haalt Hard uit naar Juice kanalen

In haar blad And C, haar eigen media, haalt ze hard uit naar juice kanalen, sites zoals deze en instagram juice. In totaal zijn er ongeveer 7 juice media. En volgens haar is dat wereldje vol leugens en bedrog waar je je meer van aantrekt dan je denkt. Het is een lange tekst wat ze heeft geschreven. Maar ooit stond haar man erin dat hij vreemd zou gaan met meerdere vrouwen in een hotel. Chantal Janzen noemde dat een paar maanden geleden onzin. Ondanks dat het ook niet waar was, doet het haar toch heel wat. Het zit haar dieper dan ze dacht. Ze dacht het opzij te zetten, maar dat lukt maar niet, aangezien ze er vaak op aan werd gesproken. Maar voor de duidelijkheid. In de Officiele mediawereld, zoals die wereld zichzelf noemt, heb je ook roddelbladen zoals Prive, Story en Weekend. Als je dat leest barst het van de verhalen, waarvan je denkt hoe ze eraan komen. Vaak bleek dat ook niet waar te zijn. Als je die roddelbladen van de officiele mediawereld dan vergelijkt met de juicekanalen, dan hebben juicekanalen het 90 procent vaker bij het goede eind door tips van bezoekers. Roddelbladen krijgen niet tot nauwelijks tips. Die moeten er zelf achter zien te komen. Dus als we het over roddels hebben, heb je bij de officiele mediawereld meer leugens dan in de juice wereld. Dat de media juice kanalen naar beneden haalt, komt omdat ze meer bezoekers hebben dan offciele media wereld en meer scoops krijgen van bezoekers, omdat ze via instagram veel toegankelijker zijn en geen groot bedrijf achter zit.