Nog een Extra mededeling aan Bekende Vrouwen die naar 1 van die Toneelvoorstellingen gaat en de Site Eigenaar ontmoet

Bekende Vrouwen kunnen naar 1 van die 2 toneelvoorstellingen over fake nieuws en over influencers. Eentje in Zwolle en Diemen. Daar kunnen ze de site eigenaar ook ontmoeten, zodat ze weten wie erachter zit. Naast dat er gemeld was dat ze op tijd moeten komen (tussen 19:45 en 20:00 uur) en aangesproken worden en niet moeten liegen dat ze niet weten waar ik het over heb. Nu nog een extra mededeling. Mocht jij als bekende vrouw daar komen en we raken aan de praat, dan zal ik altijd heel netjes zijn, ondanks dat er veel over je geschreven is. Maar dat verwacht de site eigenaar dan ook van jou. Dat de site niet indirect uitgescholden wordt dat ik te ver ga, nare berichten schrijf of wat dan ook. Dat hoort nou eenmaal in de showbizz dat er nare dingen soms geschreven worden. Dus een extra mededeling is dat de site eigenaar gewoon aardig zal zijn. En dat verwacht de site eigenaar dan ook van de BN’er. Geen nare opmerkingen, zeggen dat de site te ver gaat of wat dan ook. Gewoon leuk gesprek en dat is het. Mocht de BN’er het toch doen, dan zal de site eigenaar het direct afkappen en sta je als BN’er natuurlijk gigantisch voor schut. Iedere showbizz/juice site/programma meldt naar nieuws. En als tegen RTL Boulevard, Shownieuws enz normaal gedaan kan worden, dan kan dat ook bij deze site. Ook al gaat het soms wat verder of minder ver. De site eigenaar natuurlijk niet van plan om iemand misschien te ontmoeten en uitgescholden te worden. Dat kan ieder mens zich wel bedenken. Dus als je als bekende vrouw naar 1 van die voorstellingen gaat, dan ben je je verplicht om je te gedragen. De site gaat er al van uit dat BN’ers dit doen. Maar extra mededelen kan nooit kwaad. En ook om het feit dat de site eigenaar tot 3 keer toe gestalkt is geweest. Je weet dan nooit of BN’ers het in hun bol hebben om nare opmerkingen te maken. Daarom deze extra mededeling.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=