Nog een Mededeling aan de Bekende Vrouwen die een Toneelvoorstelling bijwonen en de Site Eigenaar Ontmoeten

Hier nog even een mededeling voor de bekende vrouwen die 1 van de 2 toneelvoorstellingen gaan bezoeken over Influencers en eentje over Fake Nieuws, waarbij ze ook de site eigenaar dan ontmoeten. Deze site zei al dat die bekende vrouwen niet moeten liegen dat ze net doen alsof ze niet via deze site ernaar toe zijn gegaan en dan niet weten wie ik ben. Als je naar 1 van die voorstellingen gaat, dan weet je dat ik je aanspreek en moet toegeven dat je ernaar toe bent gekomen via deze site, om ook te kijken wie de site eigenaar is. Ik kan alleen even gedag zeggen, maar ook een eventueel een praatje maken. Dat hangt af wat de bekende vrouw wil. Maar ze moeten niet liegen dat ze niet weten wie ik ben als ik ze aanspreek. Dat is namelijk 1 keer voorgekomen. Dat had de site al vertelt. Maar de belangrijkste mededeling is dat de BN’er wel op tijd moet komen. Het begint om 20:30. Dus zorg ervoor dat je tussen 19:45 en 20:00 uur aanwezig bent. Want als je nog naar het toilet wil, wat wil drinken, even rusten en als ik je aan moet spreken, dan kan dat niet als je een kwartier voor aanvang binnen komt. Het is dan ook meestal wat drukker, waardoor ik je anders moeilijker kan zien. Maar is anders gewoon te weinig tijd, omdat de deuren al 10 minuten van te voren opengaan. Dus als je een bekende vrouw bent, zorg ervoor dat je tussen 19:45 en 20:00 uur aanwezig bent. Heb je tijd over, dan kan je altijd op je mobiel internetten als je alleen komt of praten met diegene die je eventueel meeneemt. En voor onbekende mannen die een vaste bezoeker zijn. Helaas zal ik niet jou aanspreken. Het is een ontmoeting tussen mij en de bekende vrouwen, zodat ze weten wie de persoon is die berichten over hun schrijft en weten wie erachter zit. Dus mocht een bekende vrouw komen en ik maak eventueel een praatje om over mijn site te praten, dan kan jij als onbekende man niet meepraten. Het is dan iets tussen mij en de BN’er(s). En mocht een bekende vrouw komen, dan krijgt zij zeker juice te horen wat nooit iemand mag weten :>. Bekende vrouwen kunnen mij ontmoeten voor en na de toneelvoorstellingen. Eentje gaat over influencers. Dat is in Zwolle op Woensdag 28 september bij de voorstelling Sithx wat over influencers gaat op Social Media en hun uiterlijk. Voor die voorstelling om te boeken klik HIER! Voor de voorstelling in Diemen op Vrijdag 7 Oktober of Fake Nieuws in de media (satire), kan je HIER klikken om een kaatje te kopen! En zorg dat je dus iets voor 8 uur aanwezig bent. Alleen bekende vrouwen kunnen een kaartje kopen, om ook met de site eigenaar in contact te komen. Ook kunnen vrouwen boeken en die ik dan aanspreek als je wat minder bekend bent, zoals een toneelspeelster of een vlogster.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.