Verschil tussen een Superfoto en een Leffoto

Sinds kort is op deze site Superfoto’s een nieuw onderdeel. Maar wat is het verschil tussen een Superfoto en een Leffoto. Heel kort. Een Leffoto is een halfnaakte foto door de BN’er zelf gemaakt of van een film/blad waar de BN’er halfnaakt erop staat. Dat is een Leffoto. Een foto die met lef is gemaakt. Een Superfoto is zeer extreme sexy foto, bizarre of rare foto. Naakt hoeft dan ook niet perse van toepassing te zijn. Maar het zijn foto’s die extreem sexy zijn of bizar/raar. En die moeten ook door de BN’er zijn zelf gemaakt. Dus een Leffoto is een pikante foto. Een Superfoto is extreem sexy/bizarre/rare foto. Een Leffoto is normaal. Een Superfoto gaat vrij ver qua bloot of rariteit.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.