Gaby Blaaser Schijnt een Nieuwe Vriend te hebben

We hebben het dan niet over haar waarschijnlijk nieuwe vriend die ze al een aantal maanden kent. Want dat is voorbij. Ze heeft sinds een aantal weken waarschijnlijk een nieuwe vriend. Dat melden juice kanalen. Sinds haar Bachelor programma heeft ze nks meer met de Bachelor. Die werd meteen aan de kant gezet en volgens hem draaide het bij haar om geld en media aandacht. Daarna had ze een nieuwe vriend. Maar dat is voorbij sinds een tijdje. En nu schijnt ze sinds een paar weken een nieuwe vriend te hebben.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.