!!! Ad Blocker moet Voortaan Uitstaan bij het Bezoeken van deze Site !!!

Het is nu een feit. Vanaf nu kunnen mensen die een Ad Blocker op een pc hebben staan, niet meer deze site bezoeken, tenzij ze het uitzetten. Dat kan gewoon met 1 klik in de Ad Blocker. Door de Ad Blocker op pc’s of elders, worden bezoekersaantallen niet geregistreerd, waardoor de site eigenlijk meer bezoekers heeft. Ook worden onderdelen niet geladen, waardoor bv Tiktok of Youtube filmpjes het niet doen. En natuurlijk dat advertenties niet worden getoond. Niet bij deze site, maar wel bij andere sites. Een Ad Blocker is namelijk strafbaar. Je verschaft je gratis toegang tot een site door geen advertenties te laten tonen, waar die sites geld mee verdienen. Het is hetzelfde als dat jij een ijsje koopt, zonder te betalen. Sites krijgen hun inkomsten nou eenmaal via advertenties. En door zo’n Ad Blocker is dat dan niet mogelijk. Google laat VPN apps met een Ad Blocker in de Google Play Store ook per 1 november niet meer toe. Dit omdat zij ook miljarden schade hebben door die Ad Blocker. Ook sites als Telegraaf en AD hebben een abonnementensysteem, omdat ze anders geld tekort doordat sommige mensen een Ad Blocker gebruiken. Hoop dat andere sites ook zo’n Ad Block Detector/Anti Ad Blocker op hun site installeren. Dat wordt de site gewoon niet geladen als ze een Ad Blocker aan hebben staan. Maar omtrent deze site is het vanaf nu verleden tijd om de site te bezoeken met het aanstaan van een Ad Blocker. Dat moet dus eerst uitgezet worden om toegang tot de site te kunnen krijgen. Wil je weten hoe het werkt. Zet de Ad Blocker aan, dan zie je vanzelf de melding verschijnen dat toegang verschaffen tot de site onmogelijk is.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=