Is het Boek van Gwen van Poorten wel Realistisch?

Gwen van Poorten heeft een boek uitgebracht, genaamd Met zijn Allen, zoals ook haar podcast heet. Ze beschrijft in haar boek hoe je een beter leven krijgt en onder andere tot rust kan komen door te mediteren. Maar toch heeft deze site een kanttekening. Want als je een boek schrijft met allemaal wetenschappelijke dingen, dan moet die informatie toch geschreven worden door een psycholoog of iemand die jarenlang actief als bv yoga leraar. Hoe kan Gwen van Poorten als persoon bepalen hoe je je leven beter kan maken en tot rust kan komen. Ze heeft nooit psychologie gestuurd of yogalerares geweest. Dus je leest dan dingen, waarvan je denkt hoe die persoon er aan komt. Het is natuurlijk altijd goed om dingen te lezen hoe je tot rust komt. Maar wetenschappelijk is het niet echt door geleerde onderbouwd.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.