Abbey Hoes Loog 3/4 Jaar lang over haar Vrijgezelle status

Abbey hoes blijkt 3/4 jaar lang te hebben gelogen dat ze een relatie had en net deed alsof ze vrijgezel was. Ze had wel degelijk 3/4 jaar lang een relatie met haar vriend Gino, waar ze nu mee gaat samenwonen. Want in januari 2022 maakte ze bekend een nieuwe vriend te hebben. Je zou denken dat ze dan elkaar maar een maandje kennen. Maar hadden al 3/4 jaar lang een relatie, terwijl Abbey continue in de media zich voordeed als begeerde vrijgezel. Want ze hebben elkaar ontmoet toen de film Costa werd opgenomen. En dat die film is opgenomen in het voorjaar van 2021. Dus 3/4 jaar lang heeft ze de media voorgelogen. Mensen zeggen wel eens dat BN’ers de waarheid spreken. Niet dus. Een paar maanden iets verzwijgen kan. Maar 3/4 jaar lang is wel erg lang om net te doen alsof je vrijgezel bent. Ook zijn 2 bekende vrouwen vreemdgegaan een jaar geleden. Maar ook al gaan vrouwen vreemd, dan nog blijkt dat niks uit te maken. Gaat een bekende man vreemd, dan is het hek van de dam en moet er bij wijze van spreken kamervragen gesteld worden. Bekende vrouwen (en ook sommige onbekende vrouwen) denken waarschijnlijk dat ze meer mogen, aangezien ze nou eenmaal knapper zijn dan mannen.