Zangeressen Verdienen echt niet Zo veel als men Denkt

Deze site publiceerde vorige week hoeveel zangeressen verdienen. Ze vragen gemiddeld 12.000 voor een optreden van een half uur. Maar dan dat bedrag houden ze maar 5000 euro bruto over per optreden. En per jaar hebben ze een paar tiental optredens, waardoor ze maar 130.000 euro bruto per jaar verdienen. En dat blijkt maar. Want een zangeres die zeer bekend is en sinds 4 jaar actief is, blijkt volgens een site (vorig jaar) na 4 jaar een vermogen op te hebben gebouwd van een anderhalve ton maar. Je zou denken dat ze miljoenen verdienen. Dat is alleen als ze Toppers in Concert doen of tv programma’s op tv erbij doen. Dat zijn de grootste inkomstenbronnen. Maar als deze site zegt dat ze maar 130.000 euro per jaar bruto verdienen. En daar leven ze van en sparen ook van dat geld. Dan klopt het wel dat je 130.000 euro per jaar maar verdient als zangeres. Ze sparen dus gemiddeld 30.000 euro per jaar aan spaargeld. Dat is dus niet tonnen per jaar wat men denkt. Als ze dus een dure auto van 50.000 euro kopen, dan moeten ze er dus ook voor sparen. Al hebben de meeste een private lease wagen of tweede hands. Wie het is blijft geheim omdat het toch prive is. De gegevens zijn door die site vorig jaar opgevraagd.