Loes Haverkort van NL naar Frankrijk en van Frankrijk naar NL

Een half jaar geleden verhuisde Loes Haverkort met haar gezin van Nederland naar Frankrijk om daar permanent te blijven wonen. Dit deed ze voor haar vriend. Al is dat maar van korte duur geweest. Nu blijkt ze weer permanent in Nederland te wonen. Het huis in Frankrijk houden ze aan als vakantiewoning.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.