Waarom is Daphne Bunskoek misschien nu wel Bereid om RTL Boulevard te doen?

Van 2005 tot eind 2008 presenteerde Daphne Bunskoek RTL Boulevard. Op een gegeven moment ging ze weg in 2008. Men wist toen wel bijna zeker dat dat was omdat ze samen moest werken met Albert Verlinde die daar dagelijks zat. Ooit hebben ze een keer flinke ruzie gehad en is Daphne Bunskoek huilend naar huis gegaan. Een medepresentator moest toen snel invallen. Al snel kwam daarna het nieuws dat zij het programma verliet. Als Albert Verlinde niet aan de desk zat, was ze er misschien wel gebleven. Winston Gerschtanowisz nam toen het stokje over. Maar ja tijden zijn veranderd. RTL Boulevard deed afstand van Albert Verlinde toen ze gingen verhuizen naar Amsterdam aan het Leidse Plein (nu even niet). Voorheen zaten ze op het Media Park in Hilversum. Maar ja, Albert Verlinde is weg en er zijn nieuwe gezichten bijgekomen. Voor Daphne, die misschien weg ging om Albert Verlinde in 2008, is het voor haar natuurlijk geen moeilijke keus meer om gewoon weer Ja te zeggen om weer RTL Boulevard te presenteren. Of het aan Albert Verlinde lag dat zij toen weg ging is niet zeker. Maar de media van toen speculeerde dat. Wel staat vast dat ze toen door een ruzie met Albert Verlinde huilend naar huis ging. De ruzie ging over dat Albert Verlinde een bepaald nieuwtje wou brengen over haar vriend Wessel van Diepen, waar zij niet mee eens was. Albert drong door en Daphne pikte dat niet. De emoties liepen toen zo hoog op, dat zij met tranen in haar ogen haar auto pakte en haar huis reed. Het programma had toen nog snel, aangezien de uitzending toen bijna begon, snel een presentator gebeld of ie in kon vallen. Dus Daphne Bunskoek is weer terug bij RTL Boulevard. En wel zonder Albert Verlinde. Als Albert er nog zou zitten, had ze het waarschijnlijk niet gedaan.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.