Vrouwen tussen de 25 en 50 Jaar gaan veel Vaker Alleen ergens Uit

Deze site gaat wel eens per maand naar theater of bioscoop of elders waar je uit kan gaan. Maar vaak zag je jonge mannen en oude vrouwen boven de 50 jaar die alleen ergens naartoe gaan. Dus bv naar de bioscoop of theater. Maar de site eigenaar viel op dat ergens in 2019 een omslag plaats vond (nog voor corona) dat er ook vrouwen tussen de 25 a 50 jaar ALLEEN ergens naar toe gaan. Voor die tijd zag je nooit vrouwen van die leeftijd. Al die vrouwen waren altijd met een vriendin/moeder/zus. Vrouwen tussen de 25 a 50 jaar moeten altijd met iemand samen. Bij mannen tussen de 25-50 jaar is dat niet echt het geval. Die willen makkelijk ergens alleen naartoe gaan. Maar vrouwen in die leeftijdscategorie moesten vroeger altijd met iemand samen. Anders gingen ze waarschijnlijk gewoon niet. Dat is natuurlijk bizar. Je gaat naar die voorstelling omdat JIJ die leuk vindt. Dan moet het niet zo zijn dat je er als vrouw niet naartoe kan, omdat je per se iemand mee moet hebben. Maar dat is bijna verleden tijd. De meeste vrouwen willen alsnog met iemand samen ernaar toe. Maar deze site kwam in 2019 voor het eerst een jonge vrouw tegen in een theater die alleen naar de voorstelling ging. Al die jaren daarvoor nooit het geval geweest. En nu sinds een anderhalf jaar is er bij elke voorstelling/elders waar een jonge vrouw die er alleen naartoe gaat. En terecht ook. Het is jouw avondje uit en moet je niet laten baseren of iemand anders zin heeft om mee te gaan. Dus er is een cultuuromslag gekomen dat vrouwen tussen de 20 en 50 jaar ook soms alleen naar een voorstelling gaan of elders. Elke keer als deze site ergens naar toe gaat, is er altijd wel 1 vrouw die alleen naar de voorstelling ging. Voor 2019 was dit onvoorspelbaar. Dus als je een vrouw bent, dan mag je gerust alleen ergens naartoe gaan. Dat is sinds een paar jaar heel normaal geworden.