BN’ers moeten Oppassen met Bikini Foto’s

BN’ers maken altijd sexy foto’s om zo meer publiciteit te krijgen en dus meer aanbiedingen. Dit kan natuurlijk door onder meer bikinifoto’s te maken. Elke BN’er moet wel een paar keer per maand een sexy foto publiceren. Anders gaat de concurrentie (andere BN’ers) ermee vandoor als zij meer maken. Al moet het ook weer niet te vaak gebeuren. Maar los daarvan zijn bikinifoto’s op dit moment de makkelijkste manier om sexy foto’s te maken. Maar je weet dat het over een tijdje kouder begint te worden en dan buiten geen bikinifoto’s meer kan maken. Je kan dan 2 dingen doen. Of nu extra foto’s maken als voorraad om het bv in november/december ergens te publiceren. Of wanneer het herfst wordt als BN’er denken dan ander soort sexy foto’s te maken. Dat kan van alles zijn. Maar bikinifoto’s zitten door het koude weer er dan niet in, tenzij je een voorraad aan foto’s nu maakt. Toch is het ook weer zo dat volgers en bezoekers en genoeg bikinifoto’s hebben gezien. Dus om meer variatie te hebben wat meer bezoekers oplevert, is het misschien ook verstandig om een tijdje afstand te doen van bikinifoto’s als het kouder wordt. Maar tip is wel. Maak altijd een variatie aan foto’s. Dus maak nooit dezelfde foto’s. Het is hetzelfde als je continue hetzelfde liedje hoort. Op een gegeven moment wil mensen wat anders zien. En doe wat je zelf wilt. Ga nooit je grenzen over als je niet wilt. Wat bezoekers over het algemeen leuk vinden is humor in de foto. De BN’ers doen dat meestal niet, maar deze site door bepaalde titels en opmerkingen er af en toe bij te zetten. Dus BN’ers kunnen dat ook toepassen in de foto’s. Maar al met al komt de winter er binnenkort aan en zijn bikinifoto’s niet meer te maken. Dus bedenk nu goed of je een voorraad aan bikinifoto’s maakt om het later te publiceren.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.