Yvonne Coldeweijer heeft het Niet over Dennis Schouten qua Vreemdgaan

Deze site had eerst een test uitgevoerd door een tip naar te sturen dat 2 bekende vrouwen vreemd zijn geweest, wat ook waar is met overduidelijk bewijs. Dat had ze niet gepubliceerd. Als het een bekende man was geweest, dan had ze het waarschijnlijk wel gedaan. Dus voor vrouwen neemt ze het op als die vreemdgaan. Dat slaat natuurlijk nergens op. Dan haat zij op een bepaalde manier gewoon mannen. Maar Jan Roos tracht misschien vreemd te gaan. Had ze het niet over gehad. Tenminste, ze zei op haar Instagram dat het fake was. Maar dan nog was het niet erg. Maar Dennis Schouten en Jan Roos zijn vrienden van haar. Dus als dan iemand vreemdgaat, wordt er niks over vermeld door haar. Maar nu ook weer. Dennis Schouten, vriend van haar, vertelt uitgebreid in Roddelpraat vandaag dat de verloving met zijn vriendin alweer over is. Waarom? Omdat hij met een andere vrouw wat had gedaan. Dus waarschijnlijk gewoon vreemdgegaan. Erger zelfs. Hij vond dat zij niet moet zeuren. Hij vertelt ook uitgebreid dat vrouwen moeten accepteren dat mannen vreemd mogen gaan. Hij vindt ook dat vrouwen niet mogen werken en voor de kinderen moeten zorgen. En dat meende hij serieus. Allemaal teksten die stammen uit de middeleeuwen. Maar hij vindt dus dat vrouwen moeten accepteren dat mannen vreemd mogen gaan. Maar vandaag heeft Yvonne er totaal niet over gerept op haar Instagram over Dennis Schouten. En ook niet over Jan Roos. Alleen maar omdat het vrienden zijn. Maar ook als je een bekende vrouw bent, word je beschermd door haar. Wel is het voordeel dat Yvonne Coldeweijer niet zo snel meer geloofd wordt. Tenminste de laatste vreemdgaanschandaal volgens haar is niet door de media opgepikt. Dus de media kijkt wel uit dat ze niet iemand een vol podium gunnen voor iets wat misschien niet waar is. Want bewijs had ze niet. Dat Yvonne vreemdgaande mannen zo erg is, is omdat haar vriend ooit vreemd is gegaan. Maar als je haar ex Ben Saunders moet geloven, is het een diva. Dus die ex kan misschien vreemd zijn gegaan, omdat het misschien iemand is die moeilijk is om mee samen te leven. Dus Yvonne moet ook weer niet zo doen alsof zij het slachtoffer is. Een verhaal is altijd 2 kanten. Maar omtrent Dennis Schouten. Die vriendin is hij nog wel mee samen. Maar ze waren maar 3 weken verloofd. Maar ondertussen moest hij wel met een andere vrouw wat doen. Niet wetende wat. Maar daar heeft hij gewoon contact nog mee. En die vriendin moet het maar accepteren. Roddelpraat is wel grappig om naar te kijken. Maar wat de denkwijze van Dennis Schouten is eigenlijk te erg voor woorden. Of je neemt een open relatie, waarbij de partner ook alles mag. Of je neemt een vaste relatie. Maar niet een beetje lopen vreemdgaan en de partner moet het maar accepteren en niet zeuren. Maar wel zelf in Roddelpraat allerlei bekende mensen naar beneden halen, omdat zij vreemd zijn gegaan. Dennis Schouten heeft al veel vriendinnen gehad. Maar als je dit verhaal hoort, dan weet je ook hoe het komt dat die vrouwen bij hem weg gaan. In andere uitzendingen gaf hij ook aan dat vrouwen moeten aangeven als ze ongesteld als je met ze naar bed gaat, raad jongeren aan om geen condoom te gebruiken met alle soa’s van dien en heeft hij zogenaamd veel vrouwen gehad. Maar al die verhalen hoor je Yvonne Coldeweijer totaal niet over, omdat het een kennis is van haar. Dus mocht de media dit lezen. Kijk uit voor Yvonne Coldeweijer. Want die bespaart bekende vrouwen en kennissen als zij vreemdgaan en bekende mannen niet. Ze heeft door de media teveel macht om haar eigen trauma te verwerken en gaat mannen in een hoekje stoppen door ze als vreemdgangers neer te zetten. Vrouwen zijn in haar ogen heilig. En anders krijgen we een cultuur in Nederland dat elke man vreemdgaat, terwijl het alleen de BN’ers zijn die hun eigen bekendheid misbruiken. Dus de media moet geen aandacht meer geven aan Yvonne Coldeweijer als het over een vreemdgaan praktijk gaat, aangezien er ook vaak onvoldoende bewijs is.