Gaby Blaaser doet net alsof ze Topless in de Linda staat

Gaby Blaaser staat nu met ontbloot bovenlijf in de Linda. Op Instagram doet ze net alsof ze volledig topless te zien is. Dat is niet zo. Ze is gefotografeerd vanaf de zijkant. Je ziet alleen de zijkant van 1 borst met een halve tepel. Daardoor is het geen topless foto, als het van de voorkant was gefotografeerd. Het is wel pikant, maar geen topless zoals ze beweert of zo doet alsof op haar instagram.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.