Abbey Hoes Vergelijkt Deze Site met een Horrorfilm

Vandaag in de media vertelt Abbey Hoes dat ze Juice kanalen/sites meer vindt lijken op een horrorfilm, dat er nieuws wordt verteld wat ze te ver vindt gaan. Dus de site BN’ertjes, wat ook een juice site is, vindt ze waarschijnlijk ook een griezelige site. En dus ook met een horrorfilm. Daarom een fragment van Jurassic World 1 waar 2 Dino’s met elkaar het gevecht aan gaan. Enger kan niet. Abbey vindt die dino’s waarschijnlijk net zo eng als de juice kanalen. Is een beetje sarcastisch bedoeld. Bekijk het Jurassic World fragment hieronder. Kijken of jij het net zo eng vindt als juice kanalen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.