Berichten van Jan Roos met een Vrouw

In het vorig bericht kon je lezen dat hij misschien vreemd zou gaan met een JONGE VROUW van begin 20, terwijl ie zelf een vrouw heeft. De berichten liegen er niet om. Hij zegt dat het een prank is. Yeah Right. Het is allemaal niet zeker of hij vreemdgaat. Maar oordeel het zelf door de berichtenconversatie tussen hem en die jonge meid te lezen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.