Vindt de Media Yvonne Coldeweijer nog wel Geloofwaardig?

Yvonne Coldeweijer komt allemaal met vreemdgaan acties van bekende mannen. Een aantal zijn ook waar. Maar de laatste 2 vreemdgaan acties van Ilse de Lange – Jeroen Rietbergen en die van Waylon dat ie voor de 2e keer vreemd zou gaan, worden totaal niet door de media opgepikt. Blijkbaar vinden ze haar met die vreemdgaan acties een beetje ongeloofwaardig overkomen. Alsof heel Nederland vreemdgaat. Dat Yvonne dat nieuws de hele tijd heeft, is omdat haar ex tot 3 keer toe in haar relatie vreemd is gegaan. Maar los van dat vreemdgaan. De burgers willen varatie in het nieuws. En als het alleen maar vreemdgaan verhalen zijn, dan gelooft met het wel. Het zou echt te bizar voor woorden zijn als Yvonne die vreemdgaan verhalen naar buiten brengt, om dat soort mannen terug te pakken, wat ze hun vriendin aan doen. Daar is de media niet voor bedoeld.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.