BN’ertjes gaat de Anonimiteit in

Nee deze site gaat niet verdwijnen. Maar uit ervaring weet dat onbekende mensen (heel nederland) deze site gewoon normaal vindt. Maar BN’ers niet echt. Logisch, aangezien over hun geschreven wordt. Toch bezoeken tientallen bekende vrouwen deze site en maken dan toch misbruik van iets wat ze wagelijk vinden. Maar uit ervaring met andere juice kanalen, worden Jan Roos, Dennis Schouten, Yvonne Coldeweijer en andere journalisten flink te grazen genomen. En dat gebeurde ook bij deze site dat een paar BN’ers deze site flink zaten te stalken, wat gewoon strafbaar was. Pas met dreiging van politie gingen ze stoppen. Maar alles bij elkaar, moet je als journalist gewoon uitkijken. Kijk maar naar politici. Die worden ook aangevallen als zij maatregelen doorvoeren. De site Media Courant is bv volkomen anoniem. Niemand weet wie er achter zit. Geen naam, laat staan een foto. Ooit heeft deze site naar alle BN’ers via Instagram een foto van mezelf gestuurd, zodat ze weten wie achter de site zit. Maar gelukkig is dat lang geleden en weten ze het waarschijnlijk niet meer. Mijn naam weten ze al helemaal niet. Maar als ik een BN’er tegen kwam (paar keer gedaan), dan zei ik dat ik van die site ben. Ze doen dan net alsof ze de site niet kennen, maar je ziet dat ze liegen. Ze willen gewoon anoniem blijven. En dat doet deze site ook. Geen foto meer sturen naar BN’ers (maar 1 keer gedaan) en niet meer zeggen dat ik de eigenaar van de site ben. Ze moeten mij dan behandelen zoals ze normale burgers ook behandelen. Gewoon zwijgen dat ik die site heb. Tenzij zij er over beginnen dat ze me bv herkennen van die foto. Dan zal ik het wel toegeven. Maar als ze het er niet over hebben, er totaal niet zelf over hebben dat ik de site eigenaar ben. Dus op die manier kunnen BN’ers er totaal niet achter komen, tenzij ze mij van de foto herkennen. Maar BN’ers zijn naar journalisten (zoals juice kanalen) net zo hard als boeren dat tegen de politiek doen. Anders had ik geen last van stalkingpraktijken van 3 verschillende BN’ers met in totaal een duur van een half jaar.