Lilian Marijnissen is weer Vrijgezel

Lilian Marijnissen zei gisteren bij RTL Boulevard zich weer te begeven op de vrijgezelle markt. Meer dan een jaar geleden had ze nog een vriend, maar dat hield maar een paar maanden stand. En ze is alweer een jaar vrijgezel. Al had niemand het in de gaten.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.