Cecilia Adoree deed net alsof ze Naar de Sauna ging

De site BN’ertjes heeft ooit navraag gedaan bij 5 saunaresorts via e-mail om te vragen of BN’ers naar de sauna gaan. Alleen badkledingdagen bleek. Niemand hebben ze ooit naakt naar normale dagen zien gaan. Tenminste van de bekende vrouwen. Dit was omdat BN’ers net doen alsof ze naakt naar de sauna gaan, terwijl het niet zo is. En zo deed Cecilia Adoree deze week ook alsof ze naakt naar de sauna is geweest. En wat blijkt. Ze was er op een dinsdag, te zien wanneer de foto is gemaakt. En kijk je op de websites van de saunaresorts, dan hebben de meesten elke maandag of dinsdag een badkledingdag. Dus hoe wou zij beweren door op een badkledingdag te gaan, dat ze naakt naar de sauna is geweest. Bekende vrouwen (wel sommige mannen) gaan gewoon niet naakt naar de sauna. Dat is nou eenmaal een feit. En waarom bekende vrouwen dan net doen alsof ze het wel doen op hun instagram, is onduidelijk. Cecilia Adoree ging dus gewoon naar een badkledingdag. Hieronder kan je de foto zien van haar Instagram.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=