Cecilia Adoree deed net alsof ze Naar de Sauna ging

De site BN’ertjes heeft ooit navraag gedaan bij 5 saunaresorts via e-mail om te vragen of BN’ers naar de sauna gaan. Alleen badkledingdagen bleek. Niemand hebben ze ooit naakt naar normale dagen zien gaan. Tenminste van de bekende vrouwen. Dit was omdat BN’ers net doen alsof ze naakt naar de sauna gaan, terwijl het niet zo is. En zo deed Cecilia Adoree deze week ook alsof ze naakt naar de sauna is geweest. En wat blijkt. Ze was er op een dinsdag, te zien wanneer de foto is gemaakt. En kijk je op de websites van de saunaresorts, dan hebben de meesten elke maandag of dinsdag een badkledingdag. Dus hoe wou zij beweren door op een badkledingdag te gaan, dat ze naakt naar de sauna is geweest. Bekende vrouwen (wel sommige mannen) gaan gewoon niet naakt naar de sauna. Dat is nou eenmaal een feit. En waarom bekende vrouwen dan net doen alsof ze het wel doen op hun instagram, is onduidelijk. Cecilia Adoree ging dus gewoon naar een badkledingdag. Hieronder kan je de foto zien van haar Instagram.