Yvonne Coldewijer verdwijnt Gedeeltelijk achter een Betaalmuur

Yvonne Coldeweijer was eerst te zien met Life of Yvonne op haar Youtube kanaal. Tegenwoordig dagelijks op haar Instagram. Maar haar Youtube kanaal zegt ze waarschijnlijk vaarwel, om het vervolgens te doen bij Podimo, samen met Mark Koster, om samen de laatste roddels te bespreken. Dat kan wel. Maar dan moet je wel eerst lid worden van Podimo waar je moet betalen. Dus of mensen dat zo snel doen, is te betwijfelen. Wel gaat ze dagelijks gratis juice blijven melden op haar Instagram. Maar haar Youtube kanaal verruilt ze waarschijnlijk in voor een betalende podcast vorm bij Podimo. Maar naast dat verdient ze haar geld met juice met donaties via Petje.af. En via haar kleding webshop van Life of Yvonne.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.