Instagram heeft een Fout op de Website

Normale bezoekers van Instagram hebben daar geen last van. Maar sites zoals deze, willen soms filmpjes van BN’ers hier op de site publiceren. Dat noemen ze embedden (insluiten). Dat kan ook met Tiktok en Youtube. Maar Instagram bevat een fout dat embedden onmogelijk maakt. Je kan embedden (filmpje op je eigen site zetten). Maar bij het laden van de pagina, start ie het filmpje niet op. Voorheen deed ie het wel. BN’ertjes heeft het gerapporteerd dat Instagram die fout bevat en hopelijk herstellen. Maar dat is de reden dat deze site de laatste tijd geen filmpjes van Instagram hier kan publiceren. Alleen plaatjes van de filmpjes.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=