Aan de BN’ers: Graag meer Reageren op Mails en Netter doen!

Dit is even een duidelijk bericht wat de site eigenaar kwijt moet aan BN’ers. Dus ALLE bekende vrouwen. Deze site en juice kanalen hebben ontzettend veel last dat alle BN’er niet meewerken als daar om wordt gevraagd door juice kanalen. Het is nog zelfs erger. Ze doen er alles aan om juice kanalen/shownieuws sites kapot te maken. Maar als ze er baat bij hebben voor gratis reclame, zoals Shownieuws en RTL Boulevard, dan maakt het opeens niets uit wat ze publiceren. Zolang er maar vriendjespolitiek is. Jullie (de bekende vrouwen) weten dat als je bekend bent, er om vraagt dat er dingen over je geschreven worden. En dat heb je zelf in de hand. Ga je vreemd, doe je iets raars. Eigen schuld dikke bult. Wees dan nog behulpzaam om uitleg te geven aan juice sites/kanalen als daar om gevraagd wordt. Het draait bij jullie en de managements alleen maar om geld en gratis publiciteit. Stop daar eens mee en werk voortaan mee met de juice kanalen en deze site ipv het idiote gedrag te vertonen door meteen agressief te worden en advocaten op Yvonne Coldeweijer en Roddelpraat af te vuren. Deze site is immers ook om die reden tot 3 jaar toe gestalkt geweest. Wees blij dat deze site die berichten met namen van BN’ers niet openbaar maakt. Dan hadden die stalk BN’ers hun carriere gedag kunnen zeggen. Deze site is daarom vrij netjes geweest en wees dat ook naar juice kanelen toe. En stop het idiote gedrag om advocaten op juice kanalen af te vuren. Zij hebben ook het recht om een hobbie of beroep uit te kunnen oefenen door een juice kanaal te beginnen.

En dan nu een mededeling aan de BN’ers omtrent deze site: De site bestaat al bijna 5 jaar. En in die 5 jaar tijd heeft een BN’er nog nooit een interview, photoshooot of wat dan ook willen doen. Dat maakt niks uit, aangezien BN’ers/managements er geld voor willen hebben. Dat heeft Marlijn Weerdenburg persoonlijk tegen mij gezegd door nare opmerkingen erbij te maken. Maar los van die griet, moeten de rest van de bekende vrouwen gewoon normaal tegen deze site doen. Reageer voortaan eens op berichten als deze site er om vraagt. En als je reageert, graag met normale teksten ipv agressief gedrag te vertonen. Deze site is, muv dit bericht, bijna altijd netjes. Er is dan geen enkele reden om deze site uit te schelden. Of door NIET TE REAGEREN, via de contactpagina of via instagram. Als deze site je bv een keer aanbiedt om als eerste BN’er naar de sauna te gaan. Dat is een voorbeeld waar BN’ers normaal op kunnen reageren of ze interesse hebben of niet. Of als deze site meer wilt weten hoe het is om bekend te zijn. Dan kunnen ze als BN’er gewoon reageren. Of als deze site vraagt om een interview of een photoshoot tegen betaling. Reageer en kom deze site een keer tegemoet. Als deze site een BN’er tegenkomt, dan doen BN’ers er alles aan om met de site eigenaar in contact te komen, niet wetende dat ik de eigenaar ben. Dus dan kunnen ze ook wel reageren via deze site als daar om gevraagd. Dus wees aardig, reageer en doe normaal naar deze site en ander juice kanalen. Einde bericht.