Betrie Wiergenga vond Dorian Bindels (partner) een Vreemd Figuur en Andersom

Betrie Wiergenga van GTST en Dorian Bindels, die ook in GTST speelt, hebben al enige jaren een relatie. Maar toen ze elkaar voor het eerst zagen op de set van GTST, vonden ze elkaar maar rare figuren. Verliefdheid was ver te zoeken. Zo ver zelfs, dat ze elkaar maar vreemd vonden. Toch is er wat gebeurd dat ze een relatie nu hebben. Iemand mag je of mag je niet. Als je iemand in het begin niet mag, hoe kan je daar dan een relatie uit krijgen. Toch is dit gebeurd. Dit zei Betrie Wieringa in een interview bij Andy van der Meijden in de Auto.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.