Anna Gimbrere is Waarschijnlijk Vrijgezel

Deze site meldde al een tijdje geleden dat Anna Gimbere misschien vrijgezel is, aangezien ze nooit wat van Herman van der Zand laat horen. Ze willen dat misschien prive doen. Maar zo woont zij nog altijd alleen met haar zus in Amsterdam en niet samen na 6 jaar een relatie te hebben. Herman van der Zand heeft zij het nooit over. Dus om die reden dat deze site dat ze misschien vrijgezel is en over is met Herman van der Zand. Maar gisteren liet ze toch wel blijken dat ze misschien wel degelijk vrijgezel is. En dus al een tijdje. In het plaatje hieronder vertelt ze crypisch dat normale vrouwen van haar leeftijd (36) een baby hebben of een partner waarmee ze samen tegen elkaar aan liggen. Maar zij blijken dit niet te doen met Herman van der Zand, maar met haar kat. Dus haar kat is haar grootste vriend. Niet Herman van der Zand. En dat komt waarschijnlijk omdat ze misschien wel degelijk vrijgezel is. Maar niemand mag dat blijkbaar weten. Het is natuurlijk gissen. Maar als je zoiets publiceert, dan gaan er natuurlijk alarmbellen rinkelen. Hieronder kan je het zien.