De Vriend van Monica Geuze zou Vreemd gaan

Volgens Yvonne Coldeweijer gaat de vriend van Monica Geuze vreemd met een ander. De zussen van haar vriend weten dit. Maar verder wil Yvonne Coldeweijer over dit nieuws niks vertellen. Daarvoor moet je lid worden door te doneren voor zoveel euro per maand. Of dit echt waar is, is te betwijfelen, aangezien je wel eerst lid moet worden bij Yvonne Coldeweijer om het nieuws te kunnen lezen. Echt bewijs heeft Yvonne niet.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=