Maan heeft het Gedaan in de Bezemkast met Freek en hij zou een Open Relatie hebben

Het wordt hoe langer hoe gekker met die juice kanalen met soms nepnieuws. Ondanks dat er vaak geen bewijs is, melden ze wel nieuws alsof het echt waar is. Nu ook het nieuws dat Maan een tijdje terug het gedaan zou hebben in de bezemkast met Freek van Susan en Freek. Dat nieuws was al bekend van Juice Channel zonder enig bewijs. Maar nu komt dat kanaal met het extra verhaal dat ze meerdere bronnen zouden hebben, dat zowel Freek als Susan van Susan en Freek allebei een open relatie hebben en het ook met andere mensen mogen doen. Daarom ging Freek zogenaamd de bezemkast in met Maan. Al dit nieuws komt van Juice Channel. En of al dat nieuws allemaal waar is, is te betwijfelen. Juice Channel is vergeleken met Reality FBI, Life of Yvonne en Roddelpraat het minst betrouwbare juice kanaal op het internet. Dus het kan best zijn dat het allemaal verzonnen is. Het gaat tenslotte om zoveel mogelijk bezoekers te trekken. Maar daar doet de site BN’ertjes niet aan. Die wilt alleen maar nieuws melden met bewijs. Al dat zou dit of zou dat is ook nieuws zonder bewijs. Maar dan is het bewijs dat juice kanaal die dat meldt. Dan is dat juice kanaal het bewijs in elk artikel. En dan kan je wel dat nieuws melden dat iemand misschien vreemdgaat. Al moet je wel als bron dat juice kanaal erbij vermelden. Anders ontbreekt het bewijs. Maar over Maan en Freek in de bezemkast. Een bezemkast is toch veel te klein om het daar in te doen :>.