Yvonne Coldeweijer heeft een MeToo Schandaal Bewijs bij de Publieke Omroep

Hieronder kan je lezen dat Yvonne Coldeweijer een bewijs heeft van een stagiare bij een publieke omroep, dat een presentator van die publieke omroep, de werknemers seksueel intimideert. Maar het zou toch wat zijn als dit bij BNNVara zou zijn. De publieke omroep zegt niks te willen doen, na melding te zijn gedaan bij de NPO door de stagiaire. Stel dat het Tim Hofman van BNNVara zou zijn die juist het MeToo op de kaart heeft gezet. Die gaat dan af als een ketter. Het kan natuurlijk iedereen zijn. Er werken immers wel zo’n 30 presentoren en presentatrices bij de publieke omroepen. Dus iedereen kan het zijn. Wel is zeker dat het een hetero man is, aangezien de klager een stagiairE is. Dus een vrouw. En de presentator vrij bekend is. Maar ja, in hoeverre dit tip van Yvonne Coldeweijer waar is, is ook maar te betwijfelen. Als iemand meer weet, kan iemand ook altijd melding doen bij deze site via de Contact knop. Hieronder kan je het lezen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=