Juice kanalen worden Waarschijnlijk aangepakt om ze te laten Stoppen wegens Concurrentie

Niemand zal het misschien geloven dat juice kanalen/pagina’s misschien hard worden aangepakt om ze laten verdwijnen. Maar bij nader onderzoek is deze site erachter gekomen dat er misschien toch een kern van waarheid in zit. En door wie? Door grote media die er niet tegen kunnen dat juice media (om het zo te zeggen) soms meer bezoekers hebben dan zijzelf. En dat het meestal door prive personen wordt gedaan ipv grote bedrijven die erachter zitten. Het heeft dan met jaloezie en geld te maken. Want kijk maar eens wat BN’ers tegen juice kanalen hebben gedaan:

  1. Deze site natuurlijk die tot 3 verschillende BN’ers flink gestalkt is geweest.
  2. Roddelpraat die al vele keren gedagvaard is geweest door Famke Louise en nu John de Mol.
  3. Life of Yvonne (Yvonne Coldeweijer) die om het niets door Samantha Steenwijk voor de rechter is gedaagd
  4. Reality FBI (instagram pagina) dat het verwijderd door Instagram door vele rapportages van bezoekers, terwijl ie niks verkeerds heeft gedaan.

En dit allemaal in een anderhalf jaar tijd. En nu naar de grote media/showbizz sites/programma’s. Kan er kort over zijn. Er zijn ongeveer 20 grote showbizzmedia (programma’s/sites). Aantal voor de rechter gedaagd/gestalkt: Nul keer! Als juice kanalen nou echt ver gaan, dan is het wat anders. Maar dat is niet zo. Het zijn gewoon shownieuws/entertainment sites/programma’s. Maar omdat grote media heel negatief doen over juice kanalen en sites, worden ze om die reden aangepakt, aangezien de meeste scoops en bezoekers tegenwoordig naar juice media gaat. Ze lopen daardoor adverteerders mis. Dus deze site zal het niks verbazen als al die grote media onder 1 hoedje spelen om juice kanalen aan te pakken. Niet omdat ze te ver. Maar om ze uit te schakelen, zodat ze geen concurrentie. En dat kunnen ze. Want ze hebben immers macht en GELD!