Is Klaasje Meijer Vrijgezel?

Deze site meldde al eerder dat ze op haar Tiktok filmpje zei dat ze alleen in een hotelkamer had geslapen. En niet 1 keer, maar vaker. Sinds april toont ze ook haar vriend niet meer op instagram, terwijl dat voor die tijd wel zo was. En vandaag ook weer. De premiere van de film Boeien werd uitgebracht, waar zij meespeelt. Dan nodig je zeker iedereen uit. Komt zij alleen zonder haar vriend volgens de Telegraaf. Ze zei dat hij zo zou komen. Maar de kans bestaat dat dat niet waar is. Zogenaamd nog een vriend hebben, maar alles alleen doen, terwijl ze voor die tijd alles samen deed wat te zien is op haar Instagram. Sinds april doet ze alleen dingen met haar zus of vriendinnen. De kans bestaat dus dat ze gewoon vrijgezel is, maar dat lekker voor zichzelf wil houden.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.