Is Klaasje Meijer Vrijgezel?

Deze site meldde al eerder dat ze op haar Tiktok filmpje zei dat ze alleen in een hotelkamer had geslapen. En niet 1 keer, maar vaker. Sinds april toont ze ook haar vriend niet meer op instagram, terwijl dat voor die tijd wel zo was. En vandaag ook weer. De premiere van de film Boeien werd uitgebracht, waar zij meespeelt. Dan nodig je zeker iedereen uit. Komt zij alleen zonder haar vriend volgens de Telegraaf. Ze zei dat hij zo zou komen. Maar de kans bestaat dat dat niet waar is. Zogenaamd nog een vriend hebben, maar alles alleen doen, terwijl ze voor die tijd alles samen deed wat te zien is op haar Instagram. Sinds april doet ze alleen dingen met haar zus of vriendinnen. De kans bestaat dus dat ze gewoon vrijgezel is, maar dat lekker voor zichzelf wil houden.