Janouk Kelderman krijgt een Seksbericht in haar Mailbox

Die persoon vertelt gewoon zijn naam enz met ranzige teksten. BN’ertjes heeft hem geblurd, maar dat deed Janouk Kelderman niet, waardoor zij ook een stap te ver ging. Je weet dat iemand ook een leven heeft en dit blijkbaar doet, omdat ie misschien niet helemaal 100 procent is. Je moet hem dan in bescherming nemen en alleen rapporteren en blokkeren. Niet door zijn naam en telefoonnummer openbaar te maken.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=