Heel Veel Mannelijk Naakt in Toneelvoorstelling

Dit bericht is wel bijzonder. Want in alle films en toneelvoorstellingen zijn het laatste half jaar geen naakte mensen (mannen of vrouwen) er in voorgekomen. Puur vanwege de MeToo beweging. Maar dat nu wel echt afgelopen te zijn. Want er is een voorstelling van ITA (voorheen Toneelgroep Amsterdam), waar uit blijkt dat er heel veel naakt te zien zal zijn. Dus echt naakt op toneel. En dan niet 1 persoon, maar waarschijnlijk ontzettend veel personen. Maar alleen maar mannen. Dus waarschijnlijk geen vrouwen. Dus mannen die dit lezen hoeven er echt niet naartoe te gaan. Los van dat gaat het om de voorstelling en het verhaal. Maar voor de vrouwen en met name de bekende vrouwen is dit misschien wel interessant. Vrouwen ten eerste omdat ze het misschien leuk vinden om naakte mannen op toneel te zien. Bekende vrouwen helemaal, aangezien ze die mensen kennen van toneel of van naam. Dus die bekende vrouwen kunnen dan bv hun eigen collega’s/kennissen naakt op toneel zien :>. Het gaat om de voorstelling The Damned van ITA (voorheen Toneelgroep Amsterdam), dat in de buitenlucht gehouden wordt in het Amsterdamse Bos bij het Bostheater. Er zijn zat plekken beschikbaar. Mensen kunnen er bijna dagelijks terecht tot 23 juli. Dus mensen hebben nog ruim 3 weken de tijd om ernaar toe te gaan. Dus vrouwen en bekende vrouwen zien dan heel veel mannelijk naakt en ook mannelijke collega’s bij bekende vrouwen. De site weet dit omdat er expliciet voor wordt gewaarschuwd dat er veel geweld en naakt te zien zal zijn. Dit bericht is niet geschreven om te zeggen dat er naakt te zien is op toneel. Maar om het feit dat er een MeToo beweging is geweest en door die voorstelling nu bijna op zijn einde is, aangezien er een half jaar lang geen naakt te zien is geweest in de bioscoop en op toneel. En nu opeens heel veel mannelijk naakt. Dus de MeToo beweging lijkt daarmee een beetje voorbij. Mocht je er als vrouw ernaar toe willen, dan kan dat via DEZE LINK!