Waarom heeft deze Site allemaal Titels?

Sinds 2 weken heeft deze site allemaal titels. De 1 maakt het niks uit. De ander vindt het wel komisch, aangezien je op de foto kan zien wat erop staat. Maar dat weet de site ook. Alleen moet dit van Google. Want als bij elke titel boven een foto dit staat bij een foto van Abbey Hoes: Abbey Hoes, Abbey Hoes, Abbey Hoes, Abbey Hoes, Abbey Hoes. En dit komt dan als titel waar je op kan klikken in google. Dan zegt de zoekmachine dat het dubbelop is. Daardoor worden alle pagina’s met de titel Abbey Hoes NIET GEPUBLICEERD! Met als gevolg dat daardoor mensen niet op de links kunnen klikken en dus anders nauwelijks bezoekers van mensen die van Google vandan komen. Continue dezelfde titels wat google niet accepteert, noem je Duplicate Content. Zoek maar eens op Google wat dat betekent. Dat titels die hetzelfde niet in Google worden opgenomen. En dat is op zich logisch. Maar dat wist de site nooit. Met als gevolg, dat deze site flink wat bezoekers mis heeft gelopen, als ie wel titels had toegepast. Dus om die reden moet er bij elke foto of bericht een titel staan wat er op de foto te zien is. De ene keer letterlijk zeggen wat erop te zien is. De andere keer een beetje cynisch. Ook komt het voor dat bv de dezelfde titel wordt gebruikt. Bv:… op het strand. Maar dan nog is de titel anders, omdat de naam van de BN’er iedere keer veranderd. Dus Abbey Hoes op het Strand of Yolanthe op het Strand zijn dan voor Google toch 2 verschillende titels. En als er toch 2 dezelfde titels zijn met dezelfde naam van de BN’er, maakt dat niks uit. Zolang het maar niet tientallen keren dezelfde naam heeft door alleen de naam van de BN’er in de titel te zetten. Dus al die titels die er nu staan, hebben dus als doel om goed opgenomen te worden in de google zoekmachine, omdat de site anders geweerd wordt.