BN’ers kunnen Beter een Open Relatie beginnen

Laten we eerst zeggen dat er al veel BN’ers zijn die een open relatie of een soort van open relatie hebben. Niet voor een relatie, maar om eenmalig mee af te spreken wat de partner toestaat. Maar nu blijkt ook weer, en daar gaat dit bericht over, dat alle BN’ers beter een soort van open relatie kunnen nemen, waardoor de partner ook met andere vrouwen en mannen om mogen gaan. Puur om het feit dat nu blijkt dat er ontzettend veel BN’ers vreemdgaan. Van de vrouwen zijn Barbara Sloesen en Anouk Maas waarschijnlijk vreemdgegaan het afgelopen half jaar. En nu van de mannen doen dat Waylon (al kunnen zij ook een open relatie hebben wat men niet weet) en natuurlijk Thomas van der Vlugt die gewoon met een andere vrouw zat te zoenen. En natuurlijk Charly Luske bij Tanja Jess. En het lijkt net, als we kijken naar vreemdgaande BN’ers uit het verleden, dat ze er ook helemaal geen moeite mee hebben. Alsof het verantwoord is en de partner niet moet zeuren. Allemaal door hun ego. Dus daarom kunnen BN’ers beter een soort van open relatie nemen, waarbij de partner het accepteert en ervan afweet, dan dat iemand vreemd gaat. Dit geldt overigens alleen voor de BN’ers die de neiging hebben om vreemd te gaan. Zo bespaar je dat je relatie daardoor uit gaat.