Oproep: Zouden BN’ers Bizarre/Grappige Sexy Foto’s voortaan willen maken?

Nieuw op de site zijn Grappies die te bekijken zijn bij knop Grappies in het menu Exclusief. Maar om Grappie foto’s te kunnen bekijken, moeten die wel gemaakt worden net als Leffoto’s. Grappie foto’s zijn Sexy foto’s die bizar, vreemd of grappig zijn. Als het 1 van die eisen voldoet, komt ie op de pagina van Grappies, net als Leffoto’s en Jeugdfoto’s. Dus als je een BN’er bent, zou je dan VOORTAAN af en toe een Grappie foto willen maken. Vinden de bezoekers en je eigen volgers leuk. En het scoort goed in de media voor meer media aandacht, aangezien het en sexy en grappig of bizar/vreemd is. Dus als je een BN’er bent, maak VOORTAAN ook een Grappie Foto.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=