Melissa Drost is zowat Gestopt op haar Instagram

Het lijkt erop dat Melissa Drost is gestopt op haar Instagram. Ze publiceert gewoon instagram berichten. Maar alleen foto’s die ergens op internet staan. Niet van haar zelf persoonlijk. En al helemaal geen zelfgemaakte sexy foto’s meer, wat ze vroeger zelf deed. Ze moet het zelf weten. Maar wel is een feit dat als ze niks meer van zichzelf laat zien, dat ze dan minder publiciteit krijgt. En al helemaal minder als ze geen sexy foto’s plaatst. Want sex sells. Ze moet het zelf weten of ze ermee stopt en geen sexy foto’s meer publiceert. Maar ze heeft alleen zichzelf ermee.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=