Stijn Fransen gaat voortaan Zeggen dat iets Reclame is

Voor een cosmeticaproduct ging Stijn Fransen naar Parijs om daar reclame te maken op haar Instagram, waar ze voor is ingehuurd. Alleen stond er totaal niet bij dat het een advertentie was. Dat willen die bedrijven, zodat er meer verkocht wordt. Maar ja, het slachtoffer is Stijn zelf. Die moet uiteindelijk de boete betalen als ze bestraft zou worden door de ACM. Dat kan wel een paar duizend euro zijn tot wel een paar tienduizend euro voor hele grote vloggers. Dus om die reden had deze site haar gewaarschuwd dat als ze zo doorgaat, aangezien er nu werk van wordt gemaakt door de ACM bij vloggers, zij anders een boete kan ontvangen. En dat heeft ze geweten. Want nu maakt ze reclame voor de kruidvat waar duidelijk #ad erbij staat in beeld. Dat is alles. BN’ers hoeven alleen maar #ad erbij te zetten. Wel moet het duidelijk in beeld staan of in de tekst. Dus niet ergens helemaal onderin in een lap tekst. Een goede les voor andere BN’ers die reclame maken. Anders kan je een boete ontvangen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=