Yvonne Coldeweijer kan Nergens tegen

Yvonne Coldweijer zit veel BN’ers het leven zuur te maken door hun leven overhoop te gooien, zonder dat ze vaak bewijs heeft. BN’ers betichten van strafbare feiten die wel en soms niet waar zijn. Maw, echt bewijs heeft ze niet echt. En nu is haar een keer een geintje uitgehaald door BNR om te kijken of juice kanalen waar aan wederhoor doen of bewijs hebben. In het geval van dat filmpje dat Thalita Muuse zat te snuiven, kon je ten eerste niet zien dat zij het was. Ten tweede weet je niet wat ze deed. En Yvonne kwam toen meteen met het verhaal dat zij zat te snuiven. Los van het feit dat ze privemateriaal openbaar had gemaakt, wat helemaal niet mocht. Ze is er nog met een sisser van af gekomen. Maar ipv daarvan (het zijn tenslotte BN’ers) voelt Yvonne zich gekrengt, terwijl ze zelf iedereen krengt. Ze heeft 2 weken geleden een brief gestuurd naar BNR voor een rectificatie. Waarom zouden ze dat doen. Ze heeft nu 2 weken gewacht en gaat anders een klacht indienen bij de Raad voor Journalistiek. Hoe sneu kan je zijn als je zelf iedereen zwart maakt met iedere keer geen of nauwelijks bewijs. Zelf iedereen het leven zuur maken. Maar als ze zelf wordt aangevallen (waar ze ook over de schreef ging), doet ze net alsof de ander het heeft gedaan. BNR heeft gewoon kunnen aantonen dat Yvonne iets publiceert zonder enig bewijs, aangezien je niet kon zien dat Thalita Muuse het was. En je kon niet zien dat ze aan het snuiven was. Los van het feit dat het een privefilmpje is wat niet gepubliceerd mag worden. Yvonne heeft zichzelf verraden en daar moet ze het bij neerleggen. En niet doen alsof BNR de schuldige is door uitlokking. Dit verhaal vertelt Yvonne op haar Instagram.