BN’ertjes gaat BN’ers Juridisch Vervolgen die de Site Eigenaar verdenkt van het Vragen om Naaktfoto’s

Deze site kan je vertellen dat vaak BN’ers zeggen dat bv een persoon die BN’er zit te stalken. Als een onbekende nederlander naar de politie gaat, wordt er niks gedaan. Als een BN’er naar de politie gaat (wetende dat zij niet gestalkt wordt (valse aangifte)) dat het dan per direct wat mee wordt gedaan door de politie. BN’ers hebben net als leiders een bepaalde macht en maken er soms grof misbruik van. Maar dan ook wetende dat ze fout zitten en strafbaar bezig zijn. Alleen wordt daar (valse melding of aangifte) nooit door de politie naar omgekeken. Dus burgers en journalisten zoals deze site, worden op die manier in een hoekje gezet en kunnen geen kant op. Zo heeft deze site nu 2 keer meegemaakt dat ie gestalkt werd. En allemaal met teksten dat de site eigenaar om naaktfoto’s van BN’ers vraagt, wat totaal niet zo is. BN’ers die deze site hebben gestalkt zijn zelf zeer strafbaar bezig geweest. Maar als de site eigenaar hier aangifte van zou doen, dan zou dat niet worden opgepakt blijkt volgens Roddelpraat. Dus een journalist kan geen kant op, terwijl het maatschappelijk (om dingen recht te zetten wat krom is) aan te pakken in de showbizz. Wel bestaat er de mogelijk om BN’ers juridisch te vervolgen wegens laster en smaad, aangezien deze nooit om naaktfoto’s op deze site heeft gevraagd van BN’ers. En dat deze site ook doen. Als iemand deze site gaat stalken. Of een mail stuurt dat deze site vroeger om naaktfoto’s van BN’ers vroeg, gaat deze site die BN’er juridisch dagvaarden wegens smaad en laster. De site heeft namelijk alleen ooit een paar keer gevraagd BN’ers de ene dat soort foto’s wil maken en de andere keer dat soort foto’s. Dus de ene keer badfoto’s, de andere keer bikinifoto’s enz. Maar aangezien er ook vaak bedekte naaktfoto’s worden gemaakt, vroeg de site daar ook een paar keer om in een nieuwsbericht. BEDEKT DUS! Geen naaktfoto dus waar het geslachtsdeel zichtbaar op moet zijn. Sterker nog, deze site doet er alles aan om illegale uitgelekte foto’s zoveel mogelijk van het internet te verwijderen. Dus waarom zou de site zelf om naaktfoto’s van BN’ers vragen. Wel om bedekte foto’s, maar geen echte naaktfoto’s. Dit deed de site puur voor afwisseling op de site en voor de BN’er zelf op hun instagram. Wel vroeg de site om een Foto Donatie. Maar bedoelde de site eigenaar foto’s van vroeger mee, die bv in een blad of ooit op hun instagram hadden gestaan. Puur omdat geldonaties onmogelijk zijn. Dan maar in de vorm van foto’s om de site tegemoet te komen. Maar het vragen om BEDEKTE naaktfoto’s of foto donaties doet de site al een half jaar niet meer (voor the metoo rel) om stalkende BN’ers te voorkomen. Zij misbruiken en veranderen dat in de site en site eigenaar in een slecht daglicht te brengen, terwijl ze zelf crimineel en strafbaar bezig zijn. Maar aangezien de site geen aangiftes opneemt als het om een BN’er gaat, kunnen BN’ers journalisten afmaken zonder dat er naar omgekeken wordt. En om dat te voorkomen gaat de BN’ertjes BN’ers dagvaarden als ze beweren dat deze site ooit om echte naaktfoto’s heeft gevraagd of als ze gaan stalken. Meestal was dat altijd een combinatie van die 2. Dus als je een BN’er bent, moet je maar uitkijken wat je doet. Deze site laat zich niet zomaar in een hoekje zetten voor dingen die NOOIT zijn gezegd en BN’ers dat puur uit wraak doen.